Sport og Event

Brian Mollerup har unik og lang erfaring med at skabe forretningsmæssig succes i sports- og eventbranchen. Fra etablering og medejer af Slagelses Dream Team håndboldklub, fodboldklubben FCM over Rockshow og til internationale aktiviteter som EM i atletik, har Brian været med til at skrive både national og international historie i sportsverdenen.

Det hele startede i 1990’erne, hvor Brian Mollerup i kraft af sit virke hos SPAR International igennem et årti var involveret i EM i atletik med SPAR som global hovedsponsor. Blandt andet med erfaring herfra arrangerede han Damernes håndbold VM-turnering i 1999.

Brian Mollerup blev i 2002 medejer af Slagelse Dream Team med en andel på 50%. Som medejer stod han for driften af de tredobbelte Champions League-mestre sammen med Anja Andersen. Desuden fungerede han som primus motor i Slagelse Håndbold ved blandt andet at stå for klubbens strategiske oplæg. Slagelse Dream Team har skrevet sig ind i dansk håndboldhistorie igennem deres store bedrifter, både i national og international håndbold.

I 2003 arrangerede Brian Mollerup Rockshow i Danmark og indtrådte året efter i bestyrelsen for fodboldklubben FCM frem til 2007. I 2010’erne fulgte en årrække som henholdsvis ambassadør og rådgiver for håndboldklubben AG København og som formand for Københavns Håndbold. Klubber som begge blev danske mestre i samme periode.

Sidst men ikke mindst har Brian Mollerup i en lang årrække frem til 2018 haft et tæt samarbejde med IMG/ISG. Han har i dag et aktivt samarbejde med F Sport.