Om os

CA BEST A/S er et holdingselskab stiftet af Brian Mollerup i 2007 og med Martin Mollerup som medejer. CA BEST A/S er en virksomhed med en bred spændvidde og specialiserer sig inden for forskellige fagområder. Herunder management, sport og event. Derudover ejer CA BEST A/S ejendomme til privat beboelse i København.

Brian Mollerup

Med et bredt netværk i det private og offentlige arbejdsmarked har Brian over årene stiftet bekendtskab med en bred vifte af brancher.

Hans baggrund inden for købmandskab og administration har ført til adskillige direktørstillinger inden for detailhandel, herunder Dagrofa koncernen, Spar Danmark, ISO og Superbest, hvor han bl.a. har stået i spidsen for opkøb og fusioner og skabt imponerende omsætningsvækst.

Gennem et stort engagement i dansk håndbold har Brian været medejer af Slagelse Håndbold og formand for København Håndhold. Med sin solide erfaring inden for virksomhedsledelse og markedsudvikling har Brian sideløbende siddet i adskillige bestyrelser og ført flere iværksættereventyr til succes.

I dag sidder han som aktiv bestyrelsesformand i 9 selskaber hvoraf de 5 er egne virksomheder, og er nu klar til at dele ud af sin viden og erfaring.

Martin Mollerup

Martin repræsenterer ungdommens energiske entreprenør med et kreativt verdenssyn og en passion for produktudvikling, design og markedsføring. En bachelorgrad i Innovation og Entrepreneurship fra Copenhagen Business Academy og San Diego State University i Californien udgør et solidt grundlag og en velfunderet forståelsesramme for de adskillige iværksætterinitiativer, som Martin har været en del af.

Senest har Martin oplevet succes som stifter af det populære, danske grooming-brand Barberians Cph og det nye tøjbrand Eric the Sailor, hvor han selv varetog blandt andet konceptudvikling, produktdesign og branding.

Trods sin alder besidder Martin således allerede et bredt netværk inden for tekstil- og kosmetikproducenter samt distributører, og ikke mindst en velfunderet rutine i opstart af virksomheder lige fra strategi til produktion og markedsføring. Der er aldrig langt fra ide til handling, og det energiske drive til at få ting til at ske er ikke til at tage fejl af. Med et øje for trends og en forkærlighed for innovation er Martin derfor altid på udkig efter det næste eventyr.

Selskaber